When Bestil Portrætmaleri Means More than Cash

Linda Lusardi og hendes mand Sam Kane dukkede op på Loose Women onsdag for at diskutere deres kamp med coronavirus, efter at de begge var indlagt på hospitalet. Sam, 51, afslørede, at han troede, Linda, 61, var død, efter at han skyndte sig hen på sengen, da han fortalte ham, at hun troede, hun ville gå bort efter en læge var prognose. Nu er begge frisk, sagde Linda, at hun mener, at hun har fået en anden chance i livet og vil gerne fornye sine løfter med sin mand på 22 år. Når han talte om at gå på hospitalet, sagde Linda: ‘Det var anden gang, vi ringede til en ambulance, og den første, der kom, troede, at jeg havde gastroenteritis, fordi jeg havde diarré. Linda talte om at være på hospitalet sammen og sagde: ‘Vi var sammen i en akut A&E i begyndelsen, og så indså de, da de lavede røntgenbillede af brystet, at jeg havde en dårlig brystinfektion, lungebetændelse. Linda diskuterede også sin oplevelse af at være i ICU. Hun sagde: ‘Jeg var alene i rummet, og de var bange for at komme ind i rummet, de kom til vinduet og spurgte, om jeg havde brug for noget, og jeg følte mig virkelig sårbar og alene. Sam sagde, da han hørte nyheden: “Jeg havde en absolut nedsmeltning, som i de film, hvor de er nødt til at holde patienten nede, fordi Linda fortalte mig, at hun skulle dø. Jeg trak rørene ud for at prøve at komme ud.

Sådanne politikker angiver, at huset skal være tilstrækkeligt til rådighed for fuld beboelse. Motors. Din vaskeanordning motor brænder ud. Mange forsikringsdækninger betaler for den alternative elmotor. Dette bruges også når det kommer til dit rengøringsudstyr til din familie, køleskab og AC-enhed, selv motoren til dit poolrensningsanlæg. En masse el-motorer i forskellige husholdningsapparater. De elektroniske elementer i dit tv, radio eller stereoanlæg, der stresser ud, er ikke belagt i mange politikker. En raffineret forskel er den elektriske motor fra stereoanlæg, men ikke elementer som f.eks. Baffel eller tweeters. “Alle trusler” -politikken kæver generelt ikke nogen form for skade ved skadedyr, der ligner insekter i en hårfrakke, mugg og skimmel eller slid. Det dækker endvidere ikke mekanisk svigt, beslægtet med overvikling af et ur eller en TV eller radio krakning. Du kan garantere individuelt mod en TELEVISION-sammenbrud. Den typiske “alle trusler” forsikringsdækning muligvis ikke skader, der finder sted i hele eller som et resultat af optøjer eller kamp – eller nogen form for strategi for reparationsarbejde eller restaurering. Nogle planer udelader ligeledes opdeling af glas i et ur eller et klinisk instrument. Mens et vægoverfladebarometer sandsynligvis vil blive foret under de fleste forsikringsplaner, er et vækkeur ikke til at smadre glasfladen.

Klik på billedet for at forstørre det! Så endelig er her “resten af ​​historien”, som Paul Harvey ville sige. Dette er en historie om en hund, et par forelsket, en talkshow radio fyr og en kunstner og en overraskelses bryllupsgave. Jeg vil forsøge at konsolidere dette, men jeg frygter, at jeg vil lave en novelle længe siden dette bestilte maleri har været en masse sjov for mig. Hunden: Han er en hundehvalp, en af ​​de heldige, der bliver adopteret til et godt hjem for at blive elsket og have god pleje. Han har, som du kan se, den store markering omkring det ene øje, der minder folk om RCA-hunden, eller Petey, den Lille Rascals hund. Han er blevet navngivet Fisher. Parret: Molly Grantham og hendes nye mand, Wes Hyland, blev forlovet med at blive gift, da de plukede ud Fisher fra line-up ved pundet. Min forståelse af dette er, at Molly ikke var for ivrig efter at Få malet et portræt en hund, men Wes, hendes forlovede, ville virkelig have en hund. Efter at have indtaget Fisher, blev Molly forelsket i den lille hunde fyr, og har været virkeligglad for at have ham. Molly er TV-ankeret for WBT-tilknyttet station, WJZY på kanal 8 kl. 22.00 ugens aftener. Hun er smuk og har et smitsomt smil, der slår dine sokker af!